Ruennalee Tilburg is nu open, kom eens langs!

Over Ons

Ruen na lee Spa is een luxe spa in de regio Breda en Tilburg. Gemengd met de natuur het verstrekken van een ontspannen sfeer. Je zult de luxe en rust voelen. Voor jou om comfortabel, ontspannen, prive te zijn met internationale normen.

Ruen Na Lee Spa werd geopend in 2015 met een totaal van 7 jaar ervaring. We richten ons op Thaise massage, body scrub met natuurlijke materialen zoals kokosnoot scrub, scrub met ginseng, scrub met koffie, scrub met zwarte sesamzaadjes. Bonen met bruine rijst en schoonheidsservices.het gezicht optillen om terug te keren om jong te zijn

Ruen Na Lee Spa is een spa die zich voornamelijk richt op privacy. In een rustige atmosfeer geschikt voor onspaning. We hebben vijf massagekamers, zowel tweepersoons kamers als één persoonskamers. We gebruiken natuurlijke producten. Of het Thaise kruiden zijn of kruiden uit het buitenland onder de veiligheids voorwaardenvan de service gebruiker.

Ruen Na Lee Spa medewerkers zijn getraind volgens internationale normem. En elke medewerker heeft ervaring. Onze spa benadrukt dat elke medewerker in staat is om klanten de beste ervaring bij elke service te bieden.

Op dit moment is Ruen Na Lee Spa een spa die klanten kan ondersteunen bij het vinden van een uitstekende service. Ontspannen met een uitgebreide service. Of het nu gaat om Thaise massage, voet massage lichaam massage, gezicht massage, bodyscrub of lichaamswassing dat in staat is om klanten van top tot teen te verzorgen onder een team met massagecapaciteiten. En diensten met vier jaar ervaring in klantenservice. Met begrip van veel diensten voor degenen die willen ontspannen, kiezen volgens hun voorkeuren volgens hun individu van elke type.

Vacatures
Wij zijn op zoek naar ervaren Thaise masseuses.
Heb je interesse neem dan contact met ons op.

Ruen Na Lee Thaimassage ( ร้านนวดไทย เรือนนารี) ต้องการรับสมัครพนักงานนวด ( ไทย เท้า นำ้มัน ) ไม่จำกัดอายุ ขอให้มีประสบการณและอยากทำงานจริง ถ้านวดไม่เป็นทางเรายินดีสอนให้คะ ทางร้านเรามีเงินประกันให้คะ, วันอาทิตย์เรามีพิเศษให้คะ เดินทางสะดวกมีรถเมล์ผ่าน จอดหน้าร้านคะ สนใจสอบถามเพิ่มเติมคะ