Ruen Na Lee Healt & Spa     Nieuwe Ginnekenstraat 25 Breda 4811 NM Breda     Telefoon: 076 53 27 250     Mobiel: 06-117 416 79              
DE MEEST VERRASSENDE HEALTH & SPA IN BREDA EN OMGEVING
Ruen Na Lee Healt & Spa     Nieuwe Ginnekenstraat 25 Breda 4811 NM Breda     Telefoon: 076 53 27 250     Mobiel: 06-117 416 79              
Onze massagestudio bevindt zich in het centrum van Breda, 5 min loop afstand van Hotel Nassau, winkelcentrum de Barones, Golden Tulip Keyser Breda en 1min van de grote Winkelstraat (Ginnekestraat richting Van Van Coothplein) en vlak bij de parkeergarage in de Concordiastraat/Markdaalseweg in Breda.
Bereikbaarheid
Ruen Na Lee is goed te bereiken met eigen vervoer of openbaar vervoer. Er is voldoende parkeergelegenheid en de bushalte is direct voor de deur van Ruen Na Lee. 
Voet Massage
In de oudheid is al ontdekt dat diverse plekken in de voeten in verband staan met organen in het lichaam. Deze verbanden van lichaam en voeten worden in de reflexology als beginpunt gehanteerd bij de voetmassage. In Thailand wordt een voetmassage meestal toegepast om specifiek klachten bij organen of spieren te voorkomen of te minimaliseren.

Iedereen die ooit in Thailand is geweest kent het: grote groepen mensen die gezeten in gemakkelijke stoelen een voetmassage ondergaan na het werk, het shoppen of het sporten. Ook bij Ruen Na Lee voelt u zich na deze massage weer fit. Desgewenst serveren wij u bij deze massage een heerlijk kopje koffie of munt-thee.


-Thaise pedicure/manicure gevolgd door voetreflex
massage: 90 min: € 85,-
-Voetreflex therapie gevolgd door een Thaise massage
of een olie massage: 90 min: € 85,-
Pakketten
WYSIWYG Web Builder